Obchodná galéria Naša – Kysucké Nové Mesto je otvorená!

24. novembra sme slávnostne otvorili 5 prevádzok v Obchodnej galérii Naša. Zákazníkov privítali obchody Tesco Supermarket, Kik, TEDi, dm drogerie markt a Super ZOO. V blízkej dobe bude otvorená aj pobočka BENU Lekárne (december 2022) a Mäsiarstvo s bistrom Číčala (február 2023).

Bližšie k ľuďom a otvorené denne

Obchodná galéria Naša prináša do Kysuckého Nového Mesta značky, za ktorými zákazníci museli doteraz dochádzať do iných miest. Okrem toho, že pribudli desiatky nových pracovných príležitostí, skráti sa obyvateľom aj doba dochádzania za niektorými nákupmi.

Prevádzky sú otvorené denne v nasledovných hodinách:

  • Tesco Supermarket má otvorené denne od 6:00 do 21:00
  • Predajňa dm drogerie markt je otvorená denne od 8:00 – 21:00
  • Kik, Super ZOO a TEDi sú otvorené denne od 9:00 do 20:00

Ekologický prístup investora

Objekty obchodných jednotiek Obchodnej galérie Naša v Kysuckom Novom Meste sú zaradené do medzinárodného certifikačného systému BREEAM,  založeného vo Veľkej Británii, ktorého účelom je posúdenie budovy z hľadiska životného prostredia. Budova bola počas výstavby skúmaná a hodnotená vo viacerých kategóriách a kritériách od energií po ekológiu, vrátane aspektov týkajúcich sa využitia energií a vody, vnútorného prostredia, dopravy, odpadov, ekológie a riadiacich procesov za účelom aplikovať vo výstavbe najúčinnejšie udržateľné opatrenia, ktoré sú potrebné na získanie certifikácie BREEAM
Týmto spôsobom chceme dokázať,  že naša stavba spĺňa požiadavky a štandardy moderných stavieb zahrňujúcu energetickú úspornosť, sociálnu a environmentálnu stránku ako aj znižovanie uhlíkovej stopy a priblížiť sa týmto spôsobom k uhlíkovej neutralite.

Otváracie zľavy a bohatý sprievodný program

Vo štvrtok 24. novembra 2022 sme slávnostne otvorili Obchodnú galériu Naša v Kysuckom Novom Meste. Všetky prevádzky mali pre zákazníkov pripravené zľavy a sprievodný program. Investor projektu, žilinská spoločnosť Istrofinal pripravila počas poobedia program so živou hudbou, cukrovinkami a občerstvením zdarma.

Počas prvých štyroch dní od otvorenia obchodov reťazec Tesco daruje 1 euro z každého nákupu nad 10 eur na podporu vzdelávania a zlepšenia životného prostredia v okolí tejto prevádzky. V Kysuckom Novom Meste podporu Tesca získa nezisková organizácia Kamienok. Organizácia sa venuje budovaniu zelených oddychových zón, komunitných záhrad, ihrísk pre ZŤP a organizovaniu spoločensko-vzdelávacích aktivít smerujúcich k ochrane životného prostredia.