Prečo nakupovať v Obchodnej galérii Naša Kysucké Nové Mesto?

  1. Široká ponuka tovaru – V obchodnej galérii nájdete obľúbené prevádzky, ktoré ponúkajú rôzne druhy tovarov a služieb, takže máte na výber z viacerých možností. Môžete nakupovať oblečenie pre deti aj dospelých, kozmetiku, potraviny a mnoho ďalších vecí v jednom mieste.
  2. Kvalita tovaru a dostupné ceny – V OG Naša Kysucké Nové Mesto nájdete značky známe svojimi kvalitnými tovarmi. Môžete sa tešiť na rozmanitý sortiment v dobrej kvalite a sympatických cenách, čo znamená, že si môžete byť istí, že nakúpite výhodne.
  3. Komfort a pohodlie – V obchodnej galérii Naša máte tisíce tovarov na jednom mieste, takže nakúpite pohodlene na jednom mieste.
  4. Špeciálne ponuky a zľavy – Prevádzky Kik a TEDi sú známe pravidelnými špeciálnymi ponukami a zľavami, ktoré môžu pomôcť ušetriť peniaze pri nákupe. Dm drogerie markt je obľúbená pre svoj výhodný zakáznícky vernostný program a Tesco ponúka extra výhodné ceny za tovary pri použití Club Card.
  5. Skvelá atmosféra – Nakupovanie v obchodnej galérii Naša môže byť zábavné a vzrušujúce, pretože tu často nájdete nový tovar, objavujete nové výrobky a užívate si pohodovú atmosféru vo veľkých prevádzkach s bezbariérovým vstupom.
  6. Možnosť osobného kontaktu – Oproti nákupomv v e-shopoch, v obchodnej galérii Naša máte možnosť stretnúť sa s predajcami osobne a zistiť viac informácií o produktoch. Môžete osobne konzultovať váš výber a vybrať si tak ten správny tovar pre seba.
  7. Prevádzky sú otvorené denne, vrátane víkendov! (okrem štátnych sviatkov)